Har du fått värdebevis från oss?
Klicka här »

Våra partners och premier

En ljuvlig massage, herrgårdsövernattning långt bort från vardagen eller entré till äventyrsbadet? Vi hjälper dig ta fram den premie som passar bäst för din kampanj och målgrupp! Vår målsättning är att premien ska ha ett relevant värde och starkt bidra till att kunden köper varan du erbjuder i din kampanj.

Customer har samarbeten över hela Sverige. Vi kallar dessa våra partners och de bidrar med upplevelsepremier till våra kunder. Det är viktigt för oss att våra partners är kvalitetsmedvetna och är måna om att vårda de nya kunderna de får via kampanjsamarbetet.

Både rikstäckande och lokalt

Vissa partners har rikstäckande spridning medans andra är verksamma på en lokal marknad. Gemensamt för alla är att de gärna välkomnar fler gäster och besökare. De företag vi samarbetar med är främst verksamma inom:

– Hotell
– Restaurang
– Hälsa, kroppsvård och skönhet
– Nöje och kultur

Bli vår partner!
Är du intresserad av att bli en samarbetspartner? Klicka här för mer info >>

 

Hotellövernattning i lantlig miljö

En kostnadsfri övernattning på hotell för två personer i dubbelrum. Välj bland 50 genuina herrgårdshotell, slott och hotell i vackra landskapsmiljöer med utsökta kök runt om i Sverige. Premien är giltig i 12 månader från kampanjstart. Mycket uppskattat i målgruppen män och kvinnor 30+.

Hotellövernattningar finns i 3 olika nivåer:
– Övernattning för två personer.
– Övernattning och frukost för två personer.
– Övernattning med middag och frukost för två personer.

Restaurangerbjudande

Alla gillar att gå ut på restaurang ibland, vilket gör att du kan använda vår premie Middag 2 för 1 till en bred målgrupp. Restauranger i mellanprissegmentet på fler än 45 orter och städer över hela Sverige välkomnar gäster med värdebevis från Customer.  Du får en uppskattad premie som inte behöver förklaras men som ändå gör skillnad i din kampanj.

Premien är giltig i 12 månader från kampanjstart. Middag 2-1 riktar sig mot 25+.

MåBra

En kostnadsfri må bra-behandling på någon av de 150 salongerna som vi samarbetar med runt om i Sverige. Typ av behandling varierar mellan de olika salongerna men de vanligaste är massage, ansiktsbehandling och klippning.

Premien är giltig 12 månader från kampanjstart. Måbra funkar bäst mot kvinnor även fast de flesta behandlingar (massage och klippning) funkar på män också.


Nöjeshäftet 


Vill du kunna erbjuda dina kunder tindrande ögon, pirr i magen och bubblande skratt? Bra, för vi har nämligen jobbat stenhårt för att ta fram en kampanjpremie som gör just detta.

Häftet är laddat med 50 entréerbjudanden till olika besöksattraktioner i hela landet (och Legoland i Danmark). Det är en perfekt premie i kampanjer för dig med barnfamiljen som målgrupp, där du ger dina kunder förmånliga erbjudanden på allt från häftiga science centers till djurparker och lekland.

 

 

Customer Logotyp
Customer Nordic AB
Industrigatan 8
611 38 Nyköping
+46 (0)8 - 501 650 00